Tilbud!

Højtryksrenser SH SOLAR 7P-170/1200E54

Original price was: 177.200 kr..Current price is: 159.026 kr..

Oplev den kraftfulde SH SOLAR højtryksrenser – effektiv rengøring af udendørs flader med solenergi og lavt strømforbrug. Gør dit hjemmeprojekt nemt og grønt.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900043927932 Kategori:

SH Solar E er ikke bare en højtryksrenser; det er en uundgåelig samarbejdspartner for enhver, der arbejder i auto-, transport- og shippingsektoren. Dette el-opvarmede hedtvandsanlæg repræsenterer en revolution inden for rengøring og vedligeholdelse, hvor både effektivitet og bæredygtighed går hånd i hånd.

Med en imponerende kapacitet på 119 liter sikrer SH Solar E, at du har nok varmt vand til at tackle de mest krævende opgaver. Det innovative design, der opvarmer vandet før pumpen, garanterer en optimal temperatur, så du kan få fuld udnyttelse af både rengøringsmidler og det varme vand under rengøringsprocessen. Resultatet? En grundig rengøring, der sparer tid og ressourcer. For det er netop muligheden for at bruge hedt vand, der gør en kæmpe forskel, især når det kommer til at fjerne olie, fedt og andre genstridige snavsforekomster.

El-opvarmningen er ikke kun mere effektiv; den er også et miljøvenligt valg. Der er intet behov for brændstof eller andre forurenende stoffer, hvilket betyder, at du kan arbejde uden bekymringer for et stort CO2-aftryk. Dette gør SH Solar E til et fremragende valg for virksomheder, der ønsker at tage ansvar for deres miljøpåvirkning, samtidig med at de opretholder høje standarder for rengøring.

Den kraftfulde fødepumpe muliggør en højtrykspumpning, der når op til 170 bar, hvilket gør det til et ideelt valg til selv de mest vanskelige fjernelse af snavs. Uanset om det er på en byggeplads, i en transporthal eller ved et skib, kan du stole på, at SH Solar E leverer exceptionel ydeevne. Dens robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå de hårde forhold, du måtte møde, hvilket gør den til en pålidelig partner i enhver situation.

Brugervenligheden er i højsædet med SH Solar E. Betjeningen er intuitiv, og du kan hurtigt justere varme, tryk og strøm for at tilpasse rengøringen til dine specifikke behov. Desuden er vedligeholdelsen enkel, så du kan fokusere mere på arbejdet og mindre på at bekymre dig om udstyrets drift.

Uanset om du står over for daglige rengøringsopgaver eller mere udfordrende opgaver, er SH Solar E den pålidelige og effektive løsning, der sparer tid og kræfter. Invester i SH Solar E i dag, og oplev, hvordan denne innovative højtryksrenser kan transformere din arbejdsplads til et renere, sikrere og mere effektivt miljø. Det er ikke blot en investering i udstyr – det er en investering i kvalitet, bæredygtighed og din virksomheds fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Højtryksrenser SH SOLAR 7P-170/1200E54”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.